donderdag 22 september 2011

FEEST!!

En we vieren deze maand ons 15-jarig bestaan en dus ook op de beurs!!
Een paar maal per dag draaiden we heel hard het liedje 'Happy Birthday' en tijdens dit lied deelde ik het patroon 'Little Bag' uit. Wat een hilarische taferelen! De mensen kwamen van verderop aanrennen, trokken (soms hoor, gelukkig niet altijd) de patronen uit elkaars handen. Wanneer de muziek stopte dan stopte ik ook met uitdelen en hoorde je een lange zucht van teleurstelling. Wat hebben we er een pret om gehad.
Soms duwden ze zo hard dat we de stand een beetje moesten 'redden'!
We hebben ook nog bloemen gekregen! Staat gezellig toch?
Hier zie je de zijkant van onze stand. Arie heeft in de laatste week nog een super leuke en handige kast gemaakt. De kast kan makkelijk in en uit elkaar en staat geweldig leuk. Heerlijk zo'n handige man!
Hier zie je de voorkant van de stand. Ik kon geen andere foto vinden. Zie je de slingervlaggen? jammer dat je niet de klossen ziet die er tussen hangen. Links zie je de werkstukken uit het boek. Wacht ik zal een betere foto zoeken....

....deze? Hier zie je het beter. De stand is 3 meter breed en propvol. Juist wel gezellig vinden wij. En toen kwam er nog een journaliste een intervieuwtje afnemen en een foto maken. We stonden maandag in het regionale deel van de krant in St. Marie aux Mines. Een leuk stukje met een leuke foto. Het waren weer vermoeiende maar reuze leuke dagen. We kijken al weer uit naar volgend jaar!
Fijne dag!

10 opmerkingen:

Annelies zei

Ja, wat kan een mens veranderen als er iets gratis is !
Mooie foto's van je stand.

Hubertine zei

Lache!!!!! Ik zie het al voor me....graaiende, vechtende hebberige quiltsters!!!!! Je hebt er wéér iets gezelligs van gemaakt!!!! Een supergave! Nog meer reden om volgend jaar, er hoe dan ook, bij te zijn!
Leuke foto's!!
Groetjes, Hubertine

quilting Jeannet zei

Errug........en dat allemaal om een paar euro.....Ik wil het volgend jaar ook wel meemaken Els, Saint marie dan he, niet het graaien....hahahaha

groetjes, Jeannet

Liezbeth zei

Het was inderdaad hilarisch, als buren van de Bobbinstand, stuurden we de soms niet-begrijpende en nietsvermoedende dames naar de buren, probeer maar eens in je beste Frans/Spaans/Italiaans of Russisch uit te leggen dat bij de buren een gratis patroon te krijgen is. Helemaal blij kwamen de dames dan weer terug bij onze stand. We zagen ook hoe dames en heren reageerden bij de harde Happy Birthday muziek, verstoord omkijkend, tas pardoes laten vallen en rennen, juichen, klappen, net doen of het je niet interesseert - langzaam aan komen lopen en dan op het laatst rennend en dan net te laat!!! We hebben genoten van het spektakel en iedere dag weer weer Els en Marloes feliciteren bij elke Happy Birthday met 3 zoenen, hihi!!

Liesbeth Wessels zei

Gefeliciteerd met jullie jubileum, dat had ik wel willen zien en misschien had ik ook wel meegegraaid. Wat het patroon is erg leuk, groeten van liesbeth

martine zei

Van harte gefeliciteerd met het 15 jarige jubileum en met het uitkomen van het boek. Heb het boek doorgebladerd op de site van quiltmania, ziet er zo leuk uit. Heb het boek als verjaardags kado gevraagd aan vriendinnen.
De stand ziet er ook erg leuk uit, en wat een mensen om een gratis patroon te krijgen:). Maar het ziet ernaar uit dat het een leuk feestje was daar.
Groetjes, Martine

Joke L zei

Els ,
je boek net ontvangen ,het is een erg mooie boek,leuke patronen,duidelijke beschrijving helemaal top.
ik wordt er zelf helemaal happy van.ga er meteen de kerstballen uit maken.

groetjes,en bedankt voor de snelle levering doeiiii.

Patricia zei

Wat een leuke stand! en nog gefeliciteerd met het jubileum!
en je boek natuurlijk ,echt weer iets om heerlijk trots op te zijn. Ik ga hem ieder geval aan iemand kado doe....{lol}
groetjes patricia

Beertje Zonn zei

Wat leuke stand! en nog gefeliciteerd met het jubileum!

Groetjes Beertje Zonn

Roos zei

Nog een keer proficiat Els en wat een feestje hebben jullie er daar van gemaakt zeg. Lijkt me best wel komisch, zo'n stoelendans met patronen...
Groetjes Roos