woensdag 12 oktober 2011

Al weer de laatste dag....

.....van een fantastische week! We begonnen met een heerlijk ontbijt


en toen weer met de auto naar The Country Sampler. Het regende flink en het leek een koude, natte dag te worden. Maar nee hoor, de regen verdween en de zon begon weer te schijnen. Weer een warme dag!
Iedereen druppelde binnen en het gezellige geroezemoes begon weer. We gingen weer verder met onze quilt of met borduurwerk wanneer dat nog niet klaar was. Wij hebben onze naalden even in de turbostand gezet om zo ver mogelijk te komen deze dagen. Kijk gisteravond hebben we ook nog een paar steekjes gedaan.


Immers roept er weer een beurs wanneer we thuis komen! Kijk hier zie je mijn quilt zoals ik er mee bezig ben.


We hadden ook een leuke Show and Tell.


Dit is de quilt van Selma, het resultaat van een Round Robin. Is hij niet prachtig?


De lunch was weer geweldig, zoals elke dag. 's Middags even een paar boodschappen gedaan en dan hup weer verder. Maggie heeft ons een paar handige tips gegeven.

We konden ook nog een heel leuk kransje maken. Maar ook deze hebben we aan onze neus voorbij laten gaan. We mogen en kunnen dit toch niet ongeschonden meenemen.


In de loop van de middag begon het afscheid nemen al. Sommige hadden nog een lange rit voor de boeg.


Hier nemen Liezbeth en Patti afscheid. We 'spreken' elkaar wel weer via de blogs en email. Driftig hebben we zitten schrijven om elkaars emails en we sites uit te wisselen.


Tja, hoe zal ik het verder doen....zie je haar denken?


Voor het eten hadden we nog wat tijd en zijn we deze winkel gaan bekijken.


Deze pompoen is te koop voor $ 850.- ja je leest het goed. Heb je er zin in gekregen mail dan snel even want dan gaan we hem morgen halen en neemt Nel hem in het vliegtuig wel op schoot.


Haha, nee hoor geen zelfportret maar een Granny die veel lawaai maakt en schommelt in haar stoel. Haar voedsel is een draadje naar de stroom!


Dit leek ons wel een leuk plekje om te gaan eten.


We konden niet weg gaan voordat we zoete aardappels hadden gegeten.


Deze ketting is van Boxwood &Berries, een leuke herinnering.
Morgen vertrekken we naar Chicago waar vandaan we vliegen. Donderdagochtend vroeg landen we weer op Schiphol. Fijne dag!
Els from my iPad

5 opmerkingen:

Janny Verkuijl Bloem zei

Ik vind eigenlijk jammer dat jullie weer naar huis komen, wat moetik nu gaan lezen in de vroege morgen. Maar ook wel weer fijn dat jullie er straks weer zijn, de kleintjes en de grote kinderen wachten vast met ongeduld. En nu op naar Ahoi. gr. Janny

martine zei

Heb genoten van jullie reisverslag.
Nu een goede en veilige thuiskomst gewenst.
Groetjes, Martine

Carla E. zei

Jammer dat het over is. Wat hebben jullie een leuke tijd gehad.En nu goede reis en welkom thuis. Groeten Carla E.

joke leijenaar zei

Els , ik heb genoten van je reisverslag. Wat moet dat zalig zijn een week alleen met naald en draad en stofjes bezig zijn.
Het moet hier in ons kikkerlandje toch ook mogelijk zijn Om een quilt / stitchery vakantie week te organiseren? Wie o wie gaat zo iets organiseren ? .
Nog een fijne terug reis en tot op je blog hier in nederland.

Marleen zei

nou Els, wat leuk dat we met jullie mee mochten reizen. Ik heb het reuze naar m'n zin gehad en ( voordeel) geen jetlag straks. Wel thuis.

groeten marleen