donderdag 6 oktober 2011

Nog maar eens

Na een lange en iet wat slapeloze nacht begon er weer een leuke dag. Eerst maar eens naar het ontbijt. Daarna in de auto opweg naar weer een leuke winkel. Deze keer maar eens een Jo Ann fabrics bekeken.


Nou ja, best wel leuk maar niet echt onze stofjes! Buiten is het warm en zonnig. Onderweg een lekkere mok ( en die zijn hier GROOT) koffie bij Starbucks. 'smiddags komen we aan bij Just a Little Bit Country. Eerst maar eens bij Jack naar binnen voor een heerlijke lunch!


Chips bij de lunch, jammie! Dan gaan we de winkel binnen.......SMULLEN. Wat een leuke sfeer en spulletjes. Ik ga even vragen of we wat foto's voor jullie mogen maken. Maarre.......pech! Ze hebben het liever niet. Jullie (en wij) moeten het doen met de buitenkant.


Na een poos kijken en spulletjes verzamelen zijn we weer op pad gegaan. Nu zitten we weer in een hotelletje na een lekker maaltje. Zouden we nog een paar steekjes doen? Gaan we nog even kijken wat we allemaal gekocht hebben vandaag? ( die leuke stofjes, kaarten en rughooking pakket) of gaan we slapen. We zien wel. Morgen weer een volle dag. Fijne dag!


- Els from my iPad

5 opmerkingen:

Lida zei

Jammer van die binnenkant, maar we zijn wel benieuwd wat jullie allemaal voor leuks op de kop hebben getikt! Groetjes en veel plezier,
Lida

Hubertine zei

Helaas! No Pictures!
Je hebt toch wel een geheim cameraatje in je bovenste knoopje zitten??
Ben benieuwd naar je buit!!!!
Groetjes en veel plezier, Hubertine

Anoniem zei

oh wat leuk om met jullie te mogen meereizen. dank je wel. de buitenkant is ook wel mooi van de winkel. geniet er maar fijn van. De spulletjes zien we later wel. veel plezier. Doei Carla

Anneke zei

*beetje jaloers* wat ziet het er allemaal avontuurlijk en heerlijk uit! k wou dat ik in je tas zat... :-)

Janny Schoneveld zei

Wat heerlijk dat we zo met jullie mee mogen reizen.
Geniet nog maar lekker.
Groeten vanuit een koeler Holland.
Janny S.