maandag 10 oktober 2011

Vandaag is het borduren aan de beurt.

Het B&B is geweldig. Elke ochtend hebben we een heerlijk ontbijt. Ik zal proberen het de laatste dagen te fotograferen want het smaakt niet alleen heerlijk het ziet er ook nog als een plaatje uit! Op naar de winkel!


Daar aan gekomen vinden we dit op de tafel.........en uit het doosje komen deze leuke pakjes. Het lijkt wel feest!Na een dag hard werken zijn we lekker opgeschoten. Nee joh.....dat borduurwerk had ik thuis al gedaan. We kregen over de post al een pakketje toegestuurd waarin het huiswerk zat. We hebben een leuk mandje gemaakt, een gezellige aardbei van fluweel en inmiddels is ook mijn schaar etuitje klaar. We hebben leuke dames in onze groep. Patti is een hele aardige vrouw en heeft er plezier in ons meer van de omgeving te laten zien. Gister naar een leuk Primitive winkel en vandaag naar een antieks huur. Wij laten ons heerlijk rijden en onderweg vertelde ze het een en ander van de omgeving.

Gelukkig hadden ze veel groot 'spul' en dat kunnen wij toch niet meer kwijt. Of...is een imperiaal op het dak van het vliegtuig een goed idee?


.......zien jullie haar denken....zal ik wel...zal ik niet......


Hier staan we met Patti.


En kijk de bladeren eens prachtig kleuren!


Na de les en voor het diner mochten we nog even kijken in het huis van Ruth. Zij is een vriendin van de eigenaresse van The Country Sampler. Ze heeft het in de Primitive stijl ingericht.


...kast in de kamer...


....de keuken....


....de badkamer......Het huis was een plaatje en heeft ook al in menig tijdschrift gestaan. Terug lopend naar de lesruimte zagen we nog meer leuke huizen.

Na een heerlijk diner zijn we weer naar onze slaapplek gegaan. Nu zitten we heerlijk aan de thee en gaan zo nog een paar steken borduren voordat het licht weer uitgaat en we aan ons schoonheidsslaapje (broodnodig!) beginnen. Fijne dag!


- Els from my iPad

8 opmerkingen:

Joke L zei

Els , wat een genot om te lezen en op deze manier mee te genieten va n deze geweldige crea vakantie
Zo iets moeten we hier ook reasileren , genoeg leuke winkeltjes.
Nog veel plezier gewenst , kwijl nog niet scheelt niet veel , lijkt mij. Zalig om enkele dagen / vakantie bezig te zijn met lapjes draadjes .
Groetjes tot morgen op deze plaats en zelfde tijd .

Joke . L

Lida zei

Wat hebben jullie heerlijk gestruind en wat is het leuk geworden je mandje, de aardbei en ook het schaaretuitje! Als de aanhanger lukt dan lukt de imperiaal ook wel! Volgende keer maar een container huren en alles per schip laten vervoeren is misschien handiger! Fijne dag weer, groetjes
lida

Anneke zei

wat leuk om zo mee te kunnen kijken op jullie bijzondere reis. elke dag is weer even speciaal.
geniet er nog van!

Janny Verkuijl Bloem zei

O wat zien we weer een mooie dingen, en wat hebben jullie weer een plezier. Maaar goed dat je thuis je huiswerk af had. Grote meiden. op naar morgen. gr. Janny vb

josé zei

Els wat heerlijk allemaal ik geniet met jullie mee.

De broodnodige slaap haal je hier maar weer in, nu genieten!!

Liefs José

Jolein zei

Hi mam,

Ben volgens mij precies op skype als jij er niet bent ;-)

Ziet er allemaal heel gezellig uit! Geniet lekker nog,

X

Marleen zei

dag Els wat leuk om jullie te volgen. Jaloers? Misschien een beetje. Niet op het reizen wel op het 'de hele dag mogen knutselen enzo'. Jullie genieten ervan, maar ik ook.

groeten Marleen

Judith zei

Zo leuk om jullie blog te lezen! Hopelijk morgen weer een berichtje van vandaag....