woensdag 11 april 2012

Ach, soms......

.......gaat iets niet helemaal zoals het zou moeten. Neem nou de nieuwe schuur. Alle afspraken gemaakt en op maandag zouden ze gaan beginnen. Oeps, blijkt 2e Paasdag te zijn, nee dan werken ze natuurlijk niet. Dan op dinsdag beginnen, prima. De camper stond al naast het huis dus die moest even plaats maken. Hummm.....even?......
.....na al die regen draaide het wiel zit lekker in de modder om daar muurvast in te blijven zitten.......wat nu?...

.....wel uitkijken want de zijkant zit griezelig dicht bij de goot van de bijkeuken.... Gelukkig hebben we al  kennisgemaakt met wat buren en laten dat nu juist boeren zijn met.....juist....een tractor. Toen was het een fluitje van een cent, voordat ik mijn fototoestel kon pakken was de camper al weggetrokken. Nu lekker koffie drinken en wachten op de mensen van de schuur......
Telefoon gaat......mmmm we komen vandaag niet meer......waren onderweg maar de harde wind heeft vat op het materiaal gekregen en een deel van onze schuur waaide zo over de A16! Alles daar afgezet....politie er bij.....en na veel tijd konden de heren weer terug waar ze vandaan kwamen. Ondertussen kwam er een mevrouw van de NKC (Nederlandse KampeerautoClub) om een interview te doen over onze camper en onze reizen.
Telefoon gaat.....schade valt mee en we komen vanmiddag toch een beginnetje maken...


.....en daar zijn ze dan.....beetje laat maar toch....
....en inmiddels schiet de schuur al lekker op.......zou het vandaag af komen??
..ondertussen zitten wij niet stil........de kapstok hangt (in de kamer) en er hangen al lekker veel frutseltjes aan....

.....de Sprookjestuin mag weer hangen.......
......nog even een uitzicht vanuit de slaapkamer aan de voorkant.....we kijken uit op een bouwval. Dus wanneer je zin hebt om een huis te bouwen is dit landje misschien wel iets voor je???
Fijne dag!

7 opmerkingen:

Lida zei

Nu geen huis misschien, lijkt mij wat drassig en om er nu een terp op te maken, dat zou jouw uitzicht bederven, maar een mooie stal met paarden???
Heerlijk dat alles z'n plekje begint te krijgen, ziet er leuk uit, fijne dag
Lida

Annelies zei

Verhuizen doe je niet zomaar. Daar gaat veel energie in zitten.
Sterkte met alles, maar ook veel plezier.

Judith zei

Oh wat heerlijk allemaal! Wie kan er zeggen dat zijn schuur over de A16 heeft gelegen. En kapstokken in woonkamers, dat kan alleen bij quiltsters! Heerlijk, het is bijna jammer dat jullie straks weer naar Nantes 'moeten'. Veel plezier nog even met inrichten en opruimen, wat zal dat straks zalig thuis komen zijn.

Jacomijn zei

Nou, gezellig !!! Kom je dan af en toe koffie drinken ?!!! :o)!!!

Hubertine zei

Wat een heerlijk waargebeurd verhaal!!
Succes!

Janny Verkuijl Bloem zei

O Els wat een gedoe, maar je haalt er het neiuws mee.

Anoniem zei

O,dat was het wat we op het franse nieuws hoorden....we begrepen het niet zo, schuur op de A16, maar nu wordt het een stuk helderder!!!
Wat een avonturen!!
Sterkte met deze kanjers,geef ze een extra touwtje mee!!
José