maandag 28 mei 2012

Een heerlijke dag....

......omdat we het steeds nog te druk hadden en alles nog geen goede plaats had was het inmiddels al een poosje geleden dat mijn moeder hier is komen naaien. Ja natuurlijk is ze zo nu en dan wel geweest maar hebben we geen steekjes gemaakt. Gister was het weer eens zo ver.
Hier in 't zonnetje zitten om op haar te wachten. Ondertussen alle fietsers en hard lopers gedag zeggen en/of zwaaien!

Natuurlijk ondertussen de handjes laten wapperen en zitten haken. laatst kwam ik dit patroontje tegen ergens op een blog. En laat ik daar nu nog 4 geschikte bolletjes wol voor hebben liggen......en laat ik die nu ook meteen kunnen vinden....(wat nog steeds een wonder is...)
Eerst lekker koffie gedronken met een aardbeiengebakje (sorry....was al op voordat ik een foto kon maken...) naast het atelier in het zonnetje en uit de wind.

 
...kijkend over de akker van Boer buurman die al druk bezig is met zijn land. We zien al een hele groene waas over zijn akker. Volgende week hebben we 'Achterdijk' buurtfeest, een BBQ voor alle bewoners van de Achterdijk. Mooie gelegenheid om kennis te maken met de buurtjes en aan Buurman Boer te vragen wat er op zijn land komt te staan.

En dit is ons nieuwe project geworden. Een gezellige quilt met Sneeuwmannetjes. Hier gaan we wel de hele zomer en winter over doen en misschien nog wel langer!

En na zo'n dag blijft er een lekker rommeltje achter en laat zien hoe fanatiek we bezig zijn geweest. Ondertussen natuurlijk kletsen, lunchen, snoepen en dineren buiten in het zonnetje.

Dan wordt het weer tijd om moeder terug naar huis te brengen. Op de terugweg nog even langs onze garage in Zwartewaal gereden en de nodige dozen en spullen in de auto gezet. De doos 'Kerst' hebben we nog niet echt nodig maar ja, alles moet uiteindelijk toch hierheen komen.
Fijne dag!

8 opmerkingen:

Vlijtige Handjes zei

Van verre wordt het weer een leukerd!! Heerlijk dat je zo'n fijn plekje hebt gevonden.

KijkDaarIs zei

Wat een heerlijk plekje heb je daar..mooi om zo over de akker te kijken..;0)
en je sneeuwmannetjes zien er weer leuk uit!!
Geniet maar lekker op jullie plekje...
Fijne dag

Wilma Kuin zei

Wat een heerlijk plekje!! Wat fijn om weer met moeders aan het patchen te zijn,..

Unknown zei

Gezellig met je moeder aan ´t werk en wat een leuke sneeuwmannen!
Groetjes Berbel

Marina zei

Heel gezellig ziet het er allemaal uit, en wat zijn die sneeuwmannen toppie!!
groetjes,
Marina

verbreea zei

Wat een mooie plek hebben jullie gevonden,en wat gezellig om samen weer aan de slag te gaan. Het nieuwe quiltje ziet er ook weer heel mooi uit.
fijne dag
groetjes ada

Lida zei

Wat hebben jullie weer lekker ervan genoten! Het uitzicht bij jou is zo gaaf! En ja het duurt gelukkig nog een hele poos tot er weer sneeuwverwachtingen worden opgegeven, dus die doos kan naar de zolder! Groetjes
Lida

Hubertine zei

oh....Els, ik zie nu wel een beetje groen van jalousie.
Wat zit je daar heerlijk....geniet er maar van en laat die foto's maar komen! Ben benieuwd naar het gewas van buurman boer!