vrijdag 2 november 2012

Winter In Blogland 6


Hier waait de wind stevig om het huis. Tja, het is al weer november en de Sint is al een beetje in aantocht. Dus het kan wel kloppen, toch?? Wij gaan maar weer fijn verder met onze quilt.
Blok 6 is vandaag aan de beurt.
Het blok van Jacqueline van de Log Cabin. Een leuk blok om nog eens ergens anders ook te gebruiken. Leuk als middenblok met scraps er om heen en dan een leuke winter/kerstloper van maken.
Nou ja, ik draaf weer door, eerst deze maar eens afmaken!!
Ga naar http://thelogcabin-jacqueline.blogspot.be/search/label/Winter%20in%20blogland
 voor het patroon, zet weer je pot koffie/thee en aan de slag!
Fijne dag!

8 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Wat een gaaf blok,
Groetjes Joke

Rita Janssen zei

Een heel mooi blok, past perfect bij de andere! Ik zou ze graag eens allemaal maken, heb ze alvast afgeprint, want ik maak graag stitchery. Weer iets bij op mijn "to do" lijstje! groetjes, rita.

Rita Janssen zei

Ik heb me lid gemaakt van je blog, kom ook eens op de mijne kijken, pas dit jaar opgestart, dus nog jong :) en nog niet zoveel leden als jij... http://all-round-hobbyrita.blogspot.be/

Els zei

Hoera!! En wie gaat de 300ste volger worden??

Bizzy Martine zei

Ik kan misschien nog eens lid worden???? Dan ben ik de 300ste!!!!
:-)

Anoniem zei

Link is niet goed, ik krijg een foutmelding. Gekeken wat er fout was, maar er staat dit voor: mhtml:{5E975FB4-7B05-45C5-B1B9-6D2B58096090}mid://00000051/!x-usc: Als dit verwijderd wordt werkt de link wel goed.

janneke zei

heb geprobeert volger te worden van je blog.....maar of het nu zo goed is ??? ben geen ster in ingewikkelde dingen op de pc,

gr janneke

Unknown zei

Gekeken wat er fout was, maar er staat dit voor: mhtml:{5E975FB4-7B05-45C5-B1B9-6D2B58096090}mid://00000051/!x-usc: Als dit verwijderd wordt werkt de link wel goed.Een heel mooi blok, past perfect bij de andere! Ik zou ze graag eens allemaal maken, heb ze alvast afgeprint, want ik maak graag stitchery. Weer iets bij op mijn "to do" lijstje! groetjes, rita.


Really very nice i have read these tips.

Global Data Entry Jobs
Global Data Entry Training
picsengine
Medprax
Welcome to the Bangladeshi Exporters
E-Z Rent-A-Car
Refresh Online Center