maandag 10 december 2012

Freules Country Christmas party!! 1-2-3

Wat hebben we het 3 dagen gezellig gehad!! Drie dagen vol met snoeperijen, lapjes, pakketjes, verrassingen en plezier. En eindelijk kan ik nu laten zien wat we hebben gedaan.
Eerst maar even de kaarsen aan....
...wind, regen, zon, sneeuw...alles is in die verschillende dagen voorbij gekomen! Gelukkig hebben de dames geen last gehad met het rijden op de weg, altijd belangrijk!

......kijk zo zien 2 lange tafels vol bezige dames er uit! lapje hier, lapje daar, kopje koffie met een stukje taart! Een taart voorzien van vuurwerk! Mmmm wat slagroom en framboosjes er bij...... het smaakte.
......andere groep....zelfde tafreel!..

............op en neer gaan de steekjes..........dan is er lunch. Championnen/kippensoep en heerlijk sandwiches. Is er nog een plekje voor een dessert?? Een glaasje met onderin bitterkoekjes geweekt in Ameretto likeur, daar boven op vanillevla waar flink slagroom doorheen zit en tot slot nog een toefje slagroom met framboosjes. Raar maar alle glaasjes waren helemaal leeg!! Hup weer verder......pakjes uitpakken......wie zou het spel winnen???.....en wat was/is het cadeau dan?.....

...........weer koffie/thee nu met een joekel van een bonbon er bij......hup nog maar een steekje doen dan...

....en uiteindelijk is dit het resultaat: een leuk Country mapje voor je Kerstkaarten en/of recepten en een gezellige boom in een klos. Nog even afwassen en stofzuigen en nagenieten van leuke dagen!
Fijne dag!

7 opmerkingen:

Bizzy Martine zei

Het was ontzettend leuk, voor herhaling vatbaar!!!!
Grtjs, Martine

Lida zei

Inderdaad heel gezellig zo te zien en wat een gaaf quiltje! Groetjes
Lida

Anoniem zei

Wat heb je weer een leuke workshop bedacht. Heel leuk om te zien wat jullie gemaakt hebben en al die verwennerijen. Groetjes Wilma

verbreea zei

het was een superleuke dag met leuke werkjes en lekkere verwennerijen!

fijne dag
ada

Unknown zei

¡ BellĂ­simas velas y preciosos trabajos¡

Felicidades¡

Old Red Barn zei

Prachtig die boompjes!

Goedele

Anoniem zei

Wat was het een leuke (en lekkere!) dag! Buiten waaide misschien de wind, maar binnen waaiden de lapjes even goed! Groetjes!
Josine