donderdag 7 februari 2013

Leuke Post!

Regelmatig komt er hele leuke post de mailbox in. Naast alle spam is dat zeer welkom! Ach, ach, wat een bagger komt er soms binnen. Maar goed, daar hebben we het vandaag niet over we gaan het hebben over leuke post. Kijk!

Mano uit Frankrijk is al sinds het begin van de Stitchery/Patchwork club lid. Zodra het pakket bij haar binnen is gaat ze aan de slag. Zo ook de laatste keer. Dit schaap heeft een kalender op z'n buik. En wat voor leuks heeft ze er mee gedaan?? Ze heeft de datum van de jarige opgehangen en er een kaart van gemaakt! Wat een geweldig idee!!

Even een kijkje dichter bij. Alle cijfers en maanden (in nederlands en Frans) zijn te stitchen. Soms is het zo jammer dat een werkje klaar is, dit is er ook zo eentje.

En van een vorige aflevering heeft ze een kerstkaart gemaakt!! Hoe vereert voel ik me!! REUZE!!! Bij een sombere dag hoef ik maar hiernaar te kijken en ik kikker helemaal op!! MERCI Mano!!
Fijne dag!

6 opmerkingen:

josé zei

Els wat enig !! Gefeliciteerd MANO met dit leuke idee.

Annelies zei

Heel erg leuk gedaan !

marion zei

erg leuk, wat een gaaf idee........

Rita Janssen zei

Alweer een idee rijker! Een erg leuke kaart, ook de kerstkaart is super!
Groetjes, rita.

Lida zei

Jouw creativiteit heeft weer veel creativiteit van anderen tot gevolg! Vind het een gave kalender!
Groetjes
Lida

Daniëlle zei

Geweldig toch dat iemand dit er mee maakt!! Wie weet hoeveel keer jouw ontwerp zo de wereld over reist!! Nog bedankt he!! liefs, Daniëlle