vrijdag 20 september 2013

Elzas

Een weekje naar de beurs in St Marie aux Mines, wat vliegt de tijd!! Natuurlijk had ik deze keer mijn fototoestel meegenomen, er zelfs aan gedacht het kaartje er in te stoppen en de batterij op te laden. So far, so good......nu er nog aan denken het toestel ook te gebruiken!!! Dus van de heenreis.......een ramp: file bij Antwerpen en Brussel en tot slot nog achter een demonstratie van de vakbond waarbij we 1 1/2 uur 15 km per uur hadden gereden, geen foto gemaakt. Ook van het uitladen bij het beursgebouw, waarbij een steekwagen met lekke band ook niet echt handig is, geen foto gemaakt. Toen naar ons Chalet waar het heerlijk aankomen was in al huiselijke sferen. Hah, geen foto natuurlijk. Na het eten koken ging het afwasteam aan de slag.....en zie....waarachtig....een FOTO!!!

Ach...handwerken....we kunnen het toch niet laten!!


Eerst een kopje thee voordat de klanten komen....mmm dat smaakt toch altijd zo lekker!!

Onze eerste klant, elk jaar weer! Wat een lieverd is het toch. Zo, ze kan weer een jaartje vooruit met alle pakketten en patronen. Lid geworden van de clubs dus laat bij haar de sneeuw maar vallen, zij heeft handwerkjes genoeg!

Even laten zien hoe we naast onze buren staan. Gezellig de koekjes uitwisselen, samen op pad en elkaar helpen waar nodig.

Even de buurtjes tegenover ons op de foto zetten. Nou ja zeg, waar ik niet allemaal aan denk om te fotograveren. SUPER al zeg ik 't zelf. Met hen is het ook steeds weer gezellig babbelen.

Met haar, Veruschka met haar blog Atelier Sweet Country even lekker gebabbeld. Wat kijk ik hier bang! Haar blog is leuk om te lezen en te bekijken. Zij maakt leuke dingen.
En zo kijken wij dan van achter onze stand de gangpaden in. Hier (nog) niet zo druk dat kwam later. En dan hebben we geen tijd meer om foto's te maken.

Mmmmmmmmmmmmmmm en dan .....zo nu en dan......een stoot energie!! Zo, en nu is , bijna, alles weer opgeruimd, achterstallige bestellingen verstuurd, wasje gedaan en de eerste lesdag gehad.
Fijne dag!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat was het gezellig he! Op naar de volgende 10 jaar

Quilting Moesje zei

Leuk...:0))))
Lijkt me heerlijk om eens mee te maken hoor ; 0)

Succes hoor met alle lapjes werkjes, lessen ,
Patroontjes etc...


Groetjes,
Simone

Liezbeth zei

Gelukkig was het afwasteam steeds in andere samenstelling bezig, hihi! Wat hadden we het gezellig hè!

Linda zei

Your booth looks so wonderful. I wish I was there!

miekequilt zei

Het was , gelukkig, steeds erg druk bij je stand!!

Rita Janssen zei

Alles even mooi daar zie ik, ook jullie standje!
Mijn collega was er ook en haar quilt heeft er opgehangen ergens, een hele eer vond ze zelf.
Grtjes, rita.

Anoniem zei

Dank je wel Els voor het goede verslag en vooral de duidelijke en deze keer GROTE foto's. Fijn dat je het weer zo goed en gezellig hebt gehad. Groetjes Wilma

Bisous Ve zei

Hello my dearest friend and likeable ...
But what a beautiful picture, you see that your daughter was very good? hahahaha!
It was really a pleasure to meet you
I'll see the 'next year!
A big kiss and good Sunday
Love et bisous Ve