zondag 29 september 2013

Show and Tell

Weten jullie nog een paar blogjes geleden. Ik liet deze 'badmat in wording' zien. Vreselijk leuk werk om te doen en vreselijk moeilijk om te stoppen! En dan nu: TROMGEROFFEL:
KLAAR!! Het ontwerp is van mijzelf en meteen zien ik wat ik bij het volgende (jazeker er komt er nog een aan) zou veranderen. Maar hee....dat heb ik altijd. Aan de achterkant heb ik flinke stukken antislip genaaid. per slot: meisjes van 60 met natte voetjes in de badkamer en dat in combinatie met kleedjes vragen om gevaarlijke situaties en dat willen we niet!! Het kleed is heerlijk zacht aan de voetjes, wij zijn weer dik tevreden! Op naar het volgende werkstuk.
Deze leuke dozen vond ik in de Elzas en staan nu in de badkamer met de broodnodige potjes en ander spul om de boel op te leuken.

Langs de balk in de badkamer de leuke bessen vastgemaakt zodat we nu steeds meer een Countrybadkamer hebben.
Ondertussen ook weer eens een projectje Rughooking gedaan. Ook leuk om te doen. Deze kit heb ik een paar jaar geleden gekocht toen in met mijn vriendinnen in Amerika was. Dus tijdens het werken hieraan vlogen de herinneringen voorbij. Wat hadden we het gezellig, wat hebben we veel gezien en gedaan en wat kijk ik al weer uit naar onze volgende trip!

Het verjaardags- en jubileumfeest was heeeeel gezellig. Als verrassing had Arie veel familie en vrienden uitgenodigd waar ik niets van wist! Een heerlijke avond met, als afsluiting, een flinke domper. Tijdens het feest zijn de heren van het dievengilde weer langs geweest om het een en ander uit de tuin te roven. Grrrrrr, nu zijn we bezig met de aanschaf van een flink hek. Kennelijk moet je hier in Nederland zelf achter slot en grendel zitten om je spullen enigszins te beschermen. Hier zie je een paar van de leuke cadeau's die ik kreeg.
Is het waar of niet!! Dit bordje vond ik ook op de beurs en het MOEST mee naar huis! Het lijkt sprekend en de tekst is ZO waar!

En de cadeau's van de kleinkinderen, de verrassingen van de kinderen, familie en vrienden zijn ook Priceless! Zo is het geen straf om 60 jaar te worden en 40 jaar te zijn getrouwd!
Fijne dag!

8 opmerkingen:

Saskia Smit zei

Dat is een heel mooi badkamerkleedje geworden.

joke leijenaar zei

Erg mooi badkamermatje ,kan je er geen patroon/kit van maken .lijkt mij ergleuk om na te maken

quilting Jeannet zei

Geweldig die badmat! Hoe krijg je het weer voor elkaar. En inderdaad, triest dat je zelf een hek moet zetten om je er achter te verschansen, daar ga je toch niet voor buiten wonen.

Rita Janssen zei

Die badmat is ontzettend leuk Els! Mooie kleurtjes en tekening ook, proficiat met je kunstwerkje, het is echt wel top! Fijn dat je zo'n leuk feestje had, maar dat het werd verbrod door die stomme dieven die alsmaar meer toestlaan overal!
Grtjes, rita.
En proficiat met je 60 jaar en 40 jaar getrouwd!

Anoniem zei

Dubbel gefeliciteerd Els!!!

En wat een afknapper zeg.
Graaf eerst maar een gracht en dan een meters hoog hek!
Enne misschien toch een hondje;)

Gr. Corrie t

Bisous Ve zei

Hello dear, but what a show!
Wauu a wonderful bathroom and decidedly country as like so much to us ...
Even my house is all country, including the cellar ,hahahah!
A hug and a kiss
good afternoon
Love et bisous Ve
Oh, I almost forgot, also the glove and magnificent .... hooray 's love at any age ...
Love et bisous Ve

Ilona Swerissen zei

Gefeliciteerd met je verjaardag en je trouwdag. Leuke mat geworden. Groetjes een blog fan.

Unknown zei

Gefeliciteerd met je verjaardag en je trouwdag. Leuke mat geworden. Groetjes een blog fan.

4 oktober 2013 20:41