maandag 2 september 2013

We zijn.....

.............er weer! Een zomer vol heerlijke ontmoetingen, fietsen, op vakantie, pruimen plukken in de tuin en tussendoor nog wat handwerken. En nu zijn we weer opgeladen voor de komende winter. Wat??? nee joh, de koude laat gelukkig nog even op zich wachten. We gaan ons voorbereiden in een heerlijk zonnetje. Het quiltje hierboven staat weer in mijn webwinkel. Lekker frutten in de laatste zonnestralen.

Deze is ook nieuw in de webwinkel. Een stitchery is altijd een heerlijk werkje om te doen. Er zijn nog een paar kits. Een kit bevat de stof voor de boom, de wollen stofjes voor de sokken en de sterren. ook de roestige ster en belletjes zitten er bij. Zet de boom in een klos zoals het voorbeeld of op een plakje boom of....

En dit is het nieuw ontwerp voor Mini van de Maand. Opgeven kan al, het patroon wordt rond de 20ste van elke maand opgestuurd. Na 4 maanden stopt de club om in februari weer verder te gaan. Wil je dan weer meedoen dan geef je je opnieuw op.
En deze is vanaf nu ook in het engels te krijgen. Ik kan een exemplaar voor je reserveren. Mail naar els@bobbin.nl


4 opmerkingen:

Alba-mà zei

Estic contenta per l'estiu tant fabulos que has tingut.
Els treballs que ens ensenyes son magnífics.
Molts petons.

josé zei

Het ziet er weer gezellig uit.

Liefs José

Rita Janssen zei

Welkom terug! En je hebt weer leuke dingen om te showen :) Echt weer de moeite hoor Els, je maakt echt prachtige werkjes!
Grtjes, rita.

Els zei

Dank jullie wel voor de lieve woorden!!