zondag 20 april 2014

We zijn.....

..............er klaar voor!! Nog 1 nachtje slapen en dan vertrekken Marloes en ik naar Nantes, naar de beurs Pour L'Amour du Fil. Leuk!
Alle kastjes in de camper zitten vol. Onder ons bed liggen nu geen stoelen en tafel, nee dat staat vol met patronen en pakketten. Elk hoekje en gaatje is benut. Denk nu niet dat IK zo goed kan inpakken.....ik ben altijd een beetje (nou ja, meer dan een beetje) een chaoot als we alle spullen bij elkaar moeten zoeken. Gelukkig maar dat ik dan mijn eigen hulptroepen heb!! Zij scheppen wel orde in de chaos.

De onmogelijke spullen, zoals de krukken en steekwagen, liggen op ons bed. Maandagavond arriveren we op de camping en dan moeten deze even plaats maken voor ons. Dinsdag gaan we uitpakken in het beursgebouw en de stand opbouwen. En ook de laatste avond, wanneer alle spulletjes weer in de camper zijn, moeten we ons bed leeghalen voordat we kunnen tukken. De beurs is deze keer in een nieuwe locatie. Spannend! Staan we goed.....gaat het uitladen makkelijk.....is de parkeerplaats niet te ver......staan de tafels al in de stand zodat we meteen aan de slag kunnen.....
De kasten zijn verder gevuld met het broodnodige eten. Een lekker maaltje ChiliConcarne smaakt altijd. Het prutje zit in de vriezer, de bonen er nog bij en we kunnen smikkelen. Zo hebben we een maaltje voor elke dag. Lekker smullen en niet te ingewikkeld. 
Daarnaast zijn de werkjes voor in de schaarse avonduurtjes ook bij elkaar gezocht. Lekker een theetje, geurkaarsje aan en even wat steekjes maken, ach daar knappen we altijd weer van op. De avonden zijn niet zo lang, de beurs sluit om 18.30 uur, dan rijden we terug naar de camping en koken het eten. Afwassen en wat steekjes doen en weer vroeg ons bedje in.
En nu alles gedaan is begon er in mijn hoofd weer een nieuw ontwerp te borrelen. Ik heb wat lapjes bij elkaar gezocht, patroon getekend en de eerste steken zijn gezet. Weet je wat! Ik neem dit ook mee!! (als of er voldoende tijd is om deze werkjes allemaal te doen, want ook mijn nieuwe breiwerkje mag mee!!)
Woensdagmiddag is meteen mijn eerste workshop. Een tasje maken van hexagonnen die aan elkaar genaaid worden op de machine. O, wat een heerlijke werkje. Elk jaar zit deze les weer vol. Daarnaast heb ik nog een leuke verrassing voor de deelneemsters, sttt niets zeggen hoor.
En vrijdagmiddag ga ik ze helemaal dol maken van Locker Hooking. Weer zo'n leuke techniek. Vannacht bedacht ik er weer een leuke toepassing voor dus ga ik zo maar weer eens tekenen, stroken snijden en aan de slag.
Happy Spring!!

12 opmerkingen:

baukje zei

Ik kom even bij je langs hoor...

Patricia zei

Veel plezier daar!
Groetjes Patricia

Anoniem zei

Gezellig beurs!

En ben benieuwd naar je nieuwe idee...

Groetjes Corrie t

bep zei

Els maak er een mooie week van en rijd voorzichtig,
Bep

miekequilt zei

Ik hoop dat je camper op de terugweg leeg is.

Rita Janssen zei

Veel plezier en succes gewenst op de beurs! Geniet ervan. Je bent er in elk geval helemaal klaar voor, alles ingepakt en alles mee, dit komt goed!
Grtjes, rita.

Bizzy Martine zei

Veel plezier Dames!!!! Ik ben ondertussen weer thuis :-( Spijtig genoeg kwam het weer niet uit met mijn vakantie!!!!

Bizzy Martine zei

Veel plezier Dames!!!! Ik ben ondertussen weer thuis :-( Spijtig genoeg kwam het weer niet uit met mijn vakantie!!!!

conny's quilts zei

Veel plezier op de beurs!

Unknown zei

The most exclusive collection of exotic cars, mansions,
yachts and aircraft with South Beach's most dependable concierge service.
For more info:

South Beach Exotic Rentals – The best deals in Miami on exotic car rentals.

Unknown zei

Great blog...
visit back please..
Gazebo Kayu Kelapa
Gazebo Kayu Kelapa Dengan Atap Kayu Kelapa
Furiture Kayu Kelapa
Thanks...

Unknown zei

Paket Umroh Desember 2017
Paket Umroh Januari 2018