zaterdag 3 mei 2014

HexagonnenSunday!!

Zo, de Dames Hen zitten weer op stok in het Atelier. Ze zitten gezellig naast elkaar te kakelen en hebben het reuze naar hun zin. Ze willen alleen wat meer geroezemoes in het Atelier! Dus op verzoek van deze Dames is er op zondag 18 mei een HexagonnenSunday! Aan de slag met de ozo leuke hexagonnen, naaien met de hand of machine, zelf de maten tekenen, verschillende mogelijkheden om ze te maken, te plakken en te naaien en verder gewoon gezellig bezig zijn. We beginnen om 10.30 uur met koffie/thee en lekkers. Tijdens de lunch, die we hopelijk in de boomgaard kunnen nuttigen, is er soep, stokbrood en fruit. We sluiten weer af zo rond de klok van 15.30 uur. Kies zelf wat je wilt gaan maken:
De Dames Hen (die in Frankrijk weer reuze populair waren)
Little Fower Bag (waar we nog enkele stofpakketjes van hebben) ook leuk om te maken in een andere kleur en reuze handig voor je (speciale) quiltportemonnee, je telefoon en je (quilt)budget!

Little Scrapbag, gemaakt van allerlei restjes en daardoor een geweldig cadeau, tasje om een plantje in te zetten, voor je make-up spulletjes, sieraden, quiltwerkje of je breisok!
Er zijn nog meer patronen met hexagonnen (de schapen, nog meer kippen en tasjes, mini quiltje, quilt om nog maar eens wat te noemen) dus laat weten welke je zou willen maken. 
Kosten 38,00 euro inclusief de lunch en een patroon met hexagonnen naar keuze.
Zou dit niet een leuk moederdag cadeau zijn? Geef je op: els@bobbin.nl
Fijne dag!

5 opmerkingen:

Marina Fluit zei

daar zou ik graag heen zijn gegaan, maar ik heb dan al een leuke dag bij een andere collega staan :-) maar misschien komt die nog eens? of wil je het een keer deze kant op doen?
Groetjes
Marina

Wilma zei

die kippen! helemaal leuk! heb je het patoon of pakket in je webwinkel?

Rita Janssen zei

Die kippen zijn geweldig! Superleuk! En hexagonnensunday zal in de oren van quiltsters zeker goed klinken, dit gaat succes hebben!
Grtjes, rita.

Unknown zei

Ja m'agradaria venir al tue Atelier, però visc "una mica" lluny.
Molt bona setmana !!!

Marie GEVAERT zei

Quel dommage que j'habite aussi loin ! Comme j'aimerais participer à cette journée ...

Amitiés.
Mano