zaterdag 10 mei 2014

QuiltKwebbels

Wat was het weer een gezellige ochtend. Bij het betreden van het Atelier was het nog wat frisjes ondanks dat de kachel bij stond. Maar al snel was iedereen gezellig aan het kwebbelen en het naaien en werden de koontjes al roder en roder. En zo begonnen we een beetje rillerig en eindigden we met de deur open!! Waar hadden we het zo druk mee?

Met het maken van dit gezellige notitie boekje dat makkelijk in je tas past. Nooit meer zoeken naar een geschikt papiertje
Op de achterkant is een label met je naam. Bij het patroontje zit het hele alfabet in hoofd- en kleine letters. Er is genoeg stof om het label wat langer te maken. Niet iedereen heeft zo'n korte naam als ik!
En wanneer het label te lang is voor het boekje dan naai je het gewoon dwars.
In de flappen aan de voor en achterkant is ruimte voor wat losse blaadjes. Alle bladzijden hebben een perforatie zodat je ze er makkelijk uit kan scheuren.
Op de buitenkant een roestige speld. Ook altijd makkelijk, want zei mijn Oma, heb altijd een veiligheidsspeld bij je voor als je elastiek knapt (hihi van je slip!)
Heb je er ook zin in? Mail dan je adres naar: els@bobbin.nl en maak 12 € (13,50€ voor naar het buitenland)IBAN; NL71INGB0004604205 tnv BOBBIN
BIC: INGBNL2A
Fijne dag!

1 opmerking:

Rita Janssen zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben. Zo gaat het meestal als een aantal vrouwen samenkomen, druk handwerken en babbelen en de temperatuur in huis stijgt meteen :-) Prachtig notitieboekje hebben jullie gemaakt.
Grtjes, rita.