woensdag 24 september 2014

Weer thuis.....

....van een geweldige beurs! Heerlijk weer, nou ja, behalve de laatste dag dan! Tijdens het opruimen goot het pijpenstelen! Geweldig gezellige mensen, leuke ontmoetingen en gekletst, soms met handen en voeten. Nu heeft alles weer een plekje in het Atelier gekregen. Vrijdag is er weer een leuke lesdag. 's Morgens de Quiltkwebbels (er is een plekje vrijgekomen dus.....mail els@bobbin.nl  als je zin en tijd hebt om te komen) waar we weer met een leuk werkje aan de gang gaan.
Even een tipje van de sluier oplichten?? Wel al te zien wat het gaat worden?????
's Middags hebben we een MiniquiltBEE. Verder met het afmaken van die miniquilt die nu al zo lang ligt....of beginnen aan een nieuwe, Gewoon omdat het zo'n leuk werk is! Werk met de hand of machine, Kijk wat de anderen maken, vraag raadt en heb een leuke middag. Er is nog plaats (els@bobbin.nl) Kijk op www.bobbin.nl linksboven bij de 'lessen' voor meer info.

En deze leuke Lady staat nu in de nieuwste Simply Vintage nr 12. Wat hebben Carol en haar team weer leuke foto's gemaakt. Het tijdschrift heb ik meegenomen vanuit Frankrijk en is hier te koop.
Enne.....zij waren de toppertjes van de beurs! Het patroon is in menig tasje mee naar huis gegaan. 
Zo, ik ga weer verder met de voorbereidingen voor de beurs in Italiƫ. Wij zijn er nog nooit geweest en vreselijk nieuwsgierig hoe het er zal zijn.
fijne dag!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ziet er weer goed uit Els. Italiƫ, leuk joh, maar de taal????

Groetjes Wilma