donderdag 23 oktober 2014

Op naar Vicenza! Hoofdstuk 1

Wat een avontuur!!
Daar gingen we. Aanhanger vol geladen, koffers en de koek en zopie. Vol goede moed richting zuiden. Regelmatig stoppen om te wisselen van plaats, kopje thee te nuttigen en te genieten van het mooie weer.
Aan het einde van de eerste dag de rijksweg af om een slaapplaats te zoeken. Al snel vonden we in een klein dorpje een heerlijke B&B. Na een echte Duitse snitzel nog even handwerken voordat we gaan slapen.
Volgende ochtend weer vroeg op. Na een heerlijk ontbijt weer verder, het laatste stukje. Mmmm stukje?? Zeshonderd kilometer Els! Noem dat maar een stukje. Dus verstand op (bijna) nul, per slot moet je goed op het verkeer letten, en karren maar. Aan het einde van de dag komt dan eindelijk Vicenza in zicht. Inmiddels is de schemering al over gegaan in echt donker en zijn we het rijden helemaal beu. Gelukkig: Miepie de GPS roept: Bestemming bereikt! Huh? Wij zien geen hotel of B&B?? Maar eens gaan vragen aan een paar dames. Keren moeten jullie en dan na de Pizzeria (we hebben nog niet gegeten) is het. Ja wel de juiste straat en nummer maar geen slaapplaats. Nog maar eens vragen, zoeken en weer vragen.

Een dame zal ons wel brengen want we zijn kwalijk afgedwaald. Vrolijk roept ze: hier is het (nou ja, in 't Italiaans dan) O NEE, hier stonden we een uur geleden ook al en hier is het niet!! Bookingskantoor gebeld, B&B gebeld, bellen allemaal terug met de verkeerde informatie. Gelukkig zijn Ferdinand en Liezbeth inmiddels met het vliegtuig aangekomen en zijn al in hun B&B. Bij navraag is daar nog plaats dus het lijkt ons allemaal heerlijk om ook daar te gaan knorren. Inmiddels is het 22.00 uur, zijn we de wanhoop nabij, knorren onze magen en zijn we het helemaal ZAT! Wat ging er fout? Je hebt een Kerkstraat in Rotterdam en een Kerkstraat in Hoogvliet (gemeente Rotterdam). En wanneer je in Hoogvliet moet zijn en ze geven je Kerkstraat Rotterdam op.........
Volgende dag opbouwen. Na een slechte generale verwachten we wel een vlekkeloze uitvoering......
Nee dus. Lekker op tijd in de zaal. Aanhanger kon tot vlakbij onze stand staan. So far so good. Hadden we geen tafels besteld?? En waar zijn die dan? Diverse mannetjes en vrouwtjes aangeschoten die allemaal beloven dat de tafels er zo aankomen. De buurtjes links en rechts en tegenover ons hebben ze al?? Na ruim 3 uur vragen en wachten mogen we ze zelf gaan halen!! Mmm had DAT nu niet eerder gekund??
Inmiddels is het al 13.00 uur en ziet de stand er zo uit! Gelukkig is het niet de eerste stand die we inrichten dus hebben we onze turbo aangezet.
En zo zag het er na een paar uurtjes uit! Basta! We zijn er klaar mee! We hebben honger en dorst en willen in het zonnetje zitten.
Eigenlijk had ik dit bord wel mee willen nemen. Helemaal niet meer aan gedacht bij het inpakken. Zo, nog een paar dagen te gaan. Helemaal leuk! Of.........

8 opmerkingen:

Janny Verkuijl Bloem zei

Ben benieuwd naar het vervolg. Hihihi

Unknown zei

Et desitjo molta sort en aquesta Fira.
Petons !!!

quiltingmieke zei

piep wat e avontuur, kom op meid met het vervolg, heb een pinokkioneusje, zo benieuwd ben iik..knuf

Anoniem zei

Vervolg?
haha

Corrie t

Judith zei

He get! Het komt vast helemaal goed! Succes

Bizzy Martine zei

Hahaha!!! Ik wacht vol ongeduld op het vervolg!!!! ;-)

joke leijenaar zei

Vervolg !!!!!!!!!!!!!?,?,!!!!!!!!!!.
Zit wortel te schieten voor mijn ipadje.
😊

miekequilt zei

O nee, wat een gedoe. Kom maar op met deel twee!