maandag 10 november 2014

Houston!


Wat was het leuk! Waar te beginnen met vertellen? Over deze twee leuke dames van Primitive Quilts & Projects? Rechts staat Judy en met haar hebben we samen geluncht. Of van die leuke ontmoetingen met de dame uit Mexico, of de Nederlandse dame die in 'ons' vliegtuig zat en ook naar de beurs ging.
De leuke stand waar we menig lapje kochten, de bijzondere maaltijden met die enorme bekers cola of water. De leuke hotels waar we hebben geslapen, de slappe lach die we regelmatig hadden. Skypen met het thuisfront, mopperen op de GPS in de huurauto die ons elke keer weer via de tolweg wilde sturen. Maar...wij lieten ons niet sturen en reden via de kaart....maar ja....daar hadden we toch geen GPS voor gehuurd? Over de vriendelijke mensen.......wat soms wel een beetje (erg) overdreven was. Over de leuke Primitive shops die we hier toch echt wel missen! Over de lekkere taartjes die ze daar hebben, wat taartjes? zeg maar gerust TAART! En wanneer wij 1 stuk kopen voor ons tweetjes zijn ze reuze verbaasd. En wij....wij waren er bijna misselijk van! Zucht, het was heerlijk!
fijne dag!

1 opmerking:

Yvonne zei

Ja....Houston blijft leuk. Mijn vriendinnen uit Utah gingen dit jaar niet dus bezocht ik hen in het quilt walhalla daar.