dinsdag 9 december 2014

een heerlijke...

.....maand. Het hele huis is al in Kerstsfeer! Overal kersttakken, sneeuwmannen en lichtjes...veel lichtjes
Kijk toch eens deze bolle buiken sneeuwman! Gemaakt van tussenvulling en een dikke neus van flanel. Al jaren staat hij gezellig in de winter op de vensterbank of de kast.

Sneeuwmannen in alle soorten en maten....ik houd er van! Naaien, breien, borduren, punchen...van hout, steen....ze zijn er in alle soorten.

Inmiddels is het Atelier al flink aangepast. Vele aanbiedingen hangen al aan de muren en planken
Leuk om nog 'even' te maken (we hebben toch tijd genoeg?), te bewaren om te gaan maken voor volgend jaar (b.v. in de zomer) of cadeau te geven.
De rode plakkertjes geven de nieuwe prijs aan! Dus kom zaterdag 13 december van 10.30 - 15.00 uur en profiteer van deze aanbiedingen! Bovendien krijg je nog een 10% extra korting op het eind bedrag! Natuurlijk staat de koffie/thee ook voor je klaar. Brr het wordt vies weer, regen en wind, dus een mooie gelegenheid om eens te komen buurten! 
En.....tromgeroffel....de nieuwe Blok van de Maand hangt dan op! Kijk...geniet...geef je op om mee te doen per post of les.
Natuurlijk vergeten we de klanten van de webwinkel niet. Zaterdag 13 december........ 24 uur lang 10% korting. Leuk om nog wat bestellingen te doen en ook handig want de verzendkosten gaan in januari weer flink omhoog! Flink besparen dus!
Maar eerst...
...hebben we vrijdag weer de QuiltKwebbels. Even een kleine...ja wat je noemt KLEINE vooruitblik. Het onderwerp moet nog even een verrassing blijven. Kwebbelen, koffie/thee en heerlijke cake. Nog uitzoeken welke smaak het beste past bij dit seizoen. Boter, wat eieren, mixen en bakken en dan kunnen we weer smullen. Het bakmeel koop ik hier bij de molen in Terheijde. Reuze makkelijk en reuze lekkerrrrr! Er is nog een plaatsje vrij gekomen dus als je ook eens zin hebt...mail els@bobbin.nl
fijne dag!

3 opmerkingen:

Unknown zei

Quins treballs mes bonics !!!
M'agrada com has decorat la botiga.
Molt bones Festes !!!!!

quilting Jeannet zei

Ik heb nog wel een recept voor je in de aanbieding els mocht je er niet uitkomen ;)

Rajib334 zei

Very nice post. This post is very helpful & very informative post in this time. i like it.thanks for sharing the information.
Human Development, Open Source Organization.