maandag 22 december 2014

Nog...

....eventjes de laatste enveloppen de deur uit!
De nieuwe Stitchery/Patchwork club aflevering. De laatste van dit jaar. Er zijn de aflopen jaren in het totaal 36 afleveringen/ontwerpen via de post naar de liefhebsters gegaan. De vlopjes stuurde ik hier naar de dames in Nederland maar ook naar Belgie, Spanje, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. 
Het is altijd een combinatie van Stitchery en Patchwork. Soms wat meer Patchwork en soms wat meer Stitchery. Enne....mijn hoofd is nog lang niet leeg dus het komende jaar gaan we weer verder!
Geniet van deze heerlijke maand....maak je niet te druk over de calorietjes of het kerstdiner als je dat gaat bereiden. Immers het gaat om het gezelschap! Voor culinaire hoogstandjes gaat iedereen maar naar een restaurant! Ook hier ga ik aan de slag. Makkelijke recepten waar ik al veel kan gaan voorbereiden en die verder garen in de oven. Hihi, onze gasten weten wel wat hier te verwachten en durven zelfs te komen! Knap!
Fijne dag!

2 opmerkingen:

Rita Janssen zei

Fijne feestdagen voor jullie daar Noor!
Grtjes, rita.

news0011 zei

Wow! This could be one of the most useful blogs we have ever come across on the subject. Basically great article! I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

My news