zondag 12 april 2015

Lekker bezig...

.....met van alles en nog wat. Nog wat nagenieten van een gezellige Quiltkwebbelochtend. 
Ik heb ze aan het werk gezet om dit gezellige kussentje te maken. De spreuk is met 1 draad geborduurd. Ondertussen lekker leuten aan de koffie/thee en deze keer hadden we Stroopwafelcake. lekker zoet! Er waren behoorlijk wat kussentje klaar aan het einde van de ochtend. 
Er zijn nog een paar pakketjes....12,50€ incl. verzending. Mail els@bobbin.nl
Ook ben ik druk bezig met de voorbereidingen naar de beurs in Nantes. Hihi....ga je daar breien.....hoor ik jullie al denken!! Nee hoor, dit patroon vond ik bij een breiwinkel in Londen en via de mail heb ik het besteld. Leuk om te maken...leuk om te dragen. Nu nog wol zoeken en dan mondjesmaat breien want oooo volgens mij heb ik een 'breiarm'...je weet wel....zo'n arm die je de hele dag voelt zitten. Rustig aan en steekjes maken op rantsoen.
Dan maar roeren in een pannetje...Sloppy Joe...een heerlijk gerecht dat we, traditioneel, de eerste reisdag eten. Gehakt met van alles er in, op een wit zacht broodje met sla en chips. Mmmmmm
Google maar eens voor het recept. Ook ideaal voor grote gezelschappen en het lekkerst om het van te voren klaar te maken..
De geraniums in een mandje gezet. Geweldige kleur!! Ik had ze nog niet eerder gespot maar vind ze geweldig!
Onder toezicht van de Drie Dames Hen nog wat pakketjes ingepakt. Ze kakelen wat af deze vrouwkes en zijn helemaal opgewonden dat ze weer mee mogen naar Nantes.
Jammer dat ze geen reactie geven wanneer ik twijfel of ik wel genoeg pakketjes mee neem....
....voor dit huisje. Alle benodigdheden zitten er in, zelfs ook het plankje. Alleen de knopen (wielen) niet...veel leuker is het om te zoeken in je eigen knopendoos en knopen met een verhaal te gebruiken.
Zo, ik ga weer verder aan de slag, fijne dag!

1 opmerking:

Johanna Zweden zei

Heerlijk zo een dagje samen

Wat leuk dat huisje

die kippen enig

Fijne week groetjes uit Zweden