dinsdag 19 mei 2015

Love to Sew!

Wie niet! En dan je spulletjes in een leuk tasje doen....ach ik houd daar toch zo van. Dit is het laatste ontwerp voor de Stitchery/Patchworkclub. Als het goed is zijn de dames, die lid zijn van de club, ijverig aan de slag met dit tasje.
Leuk om te maken en superhandig.
De achterkant......een label maken met je naam er op is ook leuk......en dan vullen maar....
...met naaigerei....altijd handig....
....met je haakwerkje......
...of juist met al je haaknaalden. Lekker overzichtelijk bij elkaar.....
....of je pennen en potloden....juist die speciale pennen die alleen geschikt zijn voor stof.....
Ach en zo is er van alles te bedenken. De Stitchery/Patchworkclub....dit was alweer het 38ste ontwerp en de 39ste is weer klaar. Lapjes er nog bij en.....
Iedereen kan 'lid' worden voor 58,50€ (63,00 € voor naar het buitenland) Dit is voor 3 maal een patroon+kit en verzendkosten. Elke 2 maanden is er een nieuw ontwerp en bij de laatste kit krijg je een herinnering. Wil je weer opnieuw meedoen dan doe je de betaling, wil je stoppen dan hoef je niets te doen! Makkelijk toch? De pakketjes zijn vaak meer waard....het is moeilijk om te ontwerpen en daarmee precies binnen het bedrag te blijven! (mm ik kan het in ieder geval niet) Voordeel voor de deelneemsters...toch? Heb je zin in dit leuke pakketje.....gelukkig zijn er nog een paar. Wordt nu meteen lid van de club met dit tasje als eerste kit of bestel via de mail (staat nog niet in de webwinkel) els@bobbin.nl Het patroon + kit = 20,57€ (21,95€ voor naar het buitenland) 
Fijne dag!