donderdag 27 augustus 2015

Op naar de Post!!

Een tas vol enveloppen die weer naar jullie gebracht gaan worden. Naar degene die meedoen aan blok(ken) van de maand en degene die meedoen aan de Stichery/Patchworkclub. Het is al weer bijna 1 september en kunnen jullie fijn aan de slag.
Deze is van de vorige aflevering. Leuk dat ik vele foto's heb ontvangen en het op een aantal facebook pagina's voorbij heb zien komen. Zucht....een super gevoel wanneer je je eigen ontwerpen terug ziet. Soms zet ik ze op mijn facebook pagina maar wees aub niet droevig als jouw exemplaar er niet tussen zit. Soms heb ik even een 'senioren'momentje en weet ik niet meer hoe ik moet taggen, soms staan er al genoeg op...
Even een spieken naar het nieuwste ontwerp....
...snap je al wat het is geworden?......nee?....
...oke...nog een foto dan....wat ben ik toch een plaagster. Komt omdat ik zelf zo nieuwsgierig ben. 
Wil je ook meedoen dan kan dat nog, er zijn nog een paar pakketjes.

En bij het pakket zit deze keer het BOBBINlabel! Leuk om aan het.....te naaien. Haha, had ik bijna geschreven wat het is!
Ondertussen ben ik ook met andere ontwerpen bezig....in wintersfeer!

Kijk....deze gaat zeker mee naar St Marie aux Mines....oeps en dat is al over 2,5 week! Wij vertrekken al op maandag,  rijden die dag langs Nederlandse, Belgische en Franse wegen, Stoppen zo nu en dan om van plaats te wisselen, thee te drinken en lekker te lunchen (hopelijk buiten aan een picknicktafel) Dan op dinsdag opbouwen en begint het spektakel op woensdag. Zaterdag de laatste dag, voor het eerst dit jaar, en dan kunnen we de restanten weer de camper in schuiven. Wij staan met onze camper op de camping in Liepvre, nu al weer voor de 12e? keer!! Altijd op een vaste plaats.

Nog even een kijkje in de tuin, ach wat een buien zo nu en dan. Maar dat vinden wij, quiltsters, niet erg, prachtig weer om wat steekjes te zetten...toch?
Fijne dag!

2 opmerkingen:

miekequilt zei

Omdat een heerlijk vooruitzicht om naar de Elzas te gaan. Wij kunnen dit jaar niet en dat is best wel jammer. Maar misschien volgend jaar weer.
Ik ben eigenlijk nieuwsgierig naar hoe het vorig jaar is afgelopen met het boek van een andere schrijfster die jouw patronen had gebruikt.

mhoodang zeilive22 online เครดิตฟรีเล่นเลย
https://www.live22easy.com/