vrijdag 4 maart 2016

BOM

De BOM 'A Year with Snowmen' is klaar! Een jaar lang hebben we elke maand een gezellige ochtend gehad waarbij er gewikt en gewogen werd. Welke kleur...welk design.....hoeveel blokken ga ik maken.....welke applicaties doe ik wel en welke niet.....
In december was de laatste les en inmiddels hebben we de 'terugkomdag' achter de rug. Wat een leuke resultaten!
Het kleur gebruik....de applicaties....ieder heeft zo haar eigen inbreng gegeven.
Nee hoor, er was niets mis met mijn fototoestel....dit is precies wat ze voor ogen had! Ingetogen kleuren en andere applicaties. Kijk maar eens goed: vogeltjes, schaapjes en pompoenen en nog veel meer leuks. 
Ook prachtig toch? Met de zwarte en grijze stoffen, de gekleurde blokken. En heb je beperkte ruimte om de quilt op te hangen dan maak je toch gewoon minder blokken!  Het is leuk te zien dat de basis van mijn patroon gebruikt is en er de nodige veranderingen zijn gemaakt om de quilt helemaal 'eigen' te maken!! TOP gedaan dames! Helaas staan ze niet allemaal op de foto maar zo hebben we toch een leuke indruk van een heel leuk jaar. Het patroon staat nog in de webwinkel en er kan op elk moment begonnen worden. De 12 verschillende blokken patchworkblokken kunnen ook voor andere doeleinde gebruikt worden. Nou ja, de applicaties dus ook, toch? Fijne dag!

Geen opmerkingen: