dinsdag 22 maart 2016

Update

Zo, even de webwinkel weer eens een update gegeven.
Miniquilt 'Hen House' gezellige kippen met bijpassend vleugeltjes. Kippen en voorjaar, voor mij passen die twee perfect bij elkaar. Lekker weer een quiltje om vele restjes in te gebruiken. Nu nog de rest van de kippenquilts uit de manden halen om het huis in voorjaarssfeer te brengen.
Nog zo eentje waarbij je kan grabbelen in je restjes mand. Ja, haha, dat is een nadeel van het maken van miniquiltjes.....geen restje gaat meer naar de prullenbak. De rand is geappliceerd en dat is een heerlijk werkje.

Deze komt uit de MiniClub van het vorige seizoen. Bij elk quiltje heb ik toen (en dit seizoen weer) een grappig klein ontwerpje gemaakt passend bij het quiltje. Bij de kat is het er eentje in een (roestig) blikje geworden. Maar hij zit ook lekker in een leuk kopje/beker of bloempotje.
Nog een miniquilt (ja ik liep flink achter....ik zal beter mijn best gaan doen, hihi) Puutarha wat Fins is voor tuin. Ook de beschrijven voor de rand om de doos staat op het patroon.
Heb je inmiddels geen restjes meer? Gelukkig zijn er in vele quiltwinkels kleine pakketjes stof te koop. Kopen we toch gewoon 'restjes'?
Een nieuwe pop. Op poppen ben ik zo dol. Merel houdt van vogels dat zie je zo. Op haar jurk zit een roestig vogelhuis, het model hiervan staat ook op het patroon en zou je makkelijk van stof of vilt kunnen maken. Ga de tuin in voor haar kapsel want dat is gemaakt van mos. Er is hier een kit van met alle benodigdheden (zolang de voorraad strekt) of een los patroon. 

En tot slot 'Bruno"het nieuwste ontwerp in de Patchwork/Stitcheryclub. Ook los te koop en ook weer mogelijk met een kit (zolang de voorraad strekt) Hij is gemaakt van lekkere zachte flanel stof, leuk om te zien, leuk om neer te zetten en lekker om mee te knuffelen.
Alle prijzen in mijn webwinkel zijn inclusief verzendkosten!
Fijne dag!

2 opmerkingen:

Quibi zei

Leuke voorbeelden heb je allemaal weer laten zien! Ik vind die geappliqueerde rand helemaal geweldig!!

quilting Jeannet zei

Superleuk die Kat! mijn schaapjes zijn nog steeds niet af......