dinsdag 26 april 2016

Hier ben ik weer!

Poeh poeh....waar is de maand april gebleven?? Nadat we hard aan het werk zijn gegaan voor de beurs in Nantes gingen we naar onze dochter in Nepal.
Wat een reis! Het eerste vliegtuig vertrok om 22.00 uur vanaf Schiphol. In Dubai moesten we 5 uur wachten totdat het volgende vliegtuig naar Kathmandu vertrok. Daar stond Jolein op ons te wachten. 
Na wat eten en kletsen doken we onze bedjes in. Ruim 20 uur reizen.....Daarna 12 dagen bij haar geweest. Gezien waar en hoe ze woont, haar vrienden ontmoet, in haar supermarkt geweest en in verschillende resorts heerlijk gerust, genoten van de omgeving, uitzicht en het eten. Onder de indruk van de armoede en de ravage van de aardbeving. We hebben zelfs een naschok ervaren.....
De rest van de foto's zijn nog niet verwerkt. Ons hoofd is ook nog niet zo ver.
Toen 4 dagen thuis om de was te doen, camper in te pakken voor de beurs, moeders 87ste verjaardag gevierd, naar een bruiloft geweest om daarna naar Nantes te vertrekken. Hup in de camper en 830 km te rijden. Vlekkeloze reis gehad, vlekkeloze opbouw gehad, heerlijk gewinkeld in Nantes.
In de stand hadden we vlaggen opgehangen want dit jaar bestaat BOBBIN al weer 20 jaar! Tijd voor feest dus!
Ook nu heb ik weer een speciaal patroon ontworpen: Time Flies when you have Patchwork fun! Wanneer we de muziek aanzetten met: Happy Birthday gaven we het patroon gratis weg! Wanneer men meer dan 15€ aankopen had gaven we het patroon er gratis bij! Wat een vreugde om te doen! En vanaf nu (binnenkort staat het ook in de webshop maar eerst even wat andere verplichtingen) gratis bij aankoop van 15€ of meer. Vul 'Birthday' in bij de mededelingen en je weet zeker dat je het patroon er gratis bij ontvangt.
Twee hele leuke lessen gehad. Enthousiaste dames, gezellige ontmoetingen en Facebookgezichten in het echhie gezien! Altijd zo leuk!!!
De tweede middag ook, heerlijk prutsen met lapjes en nu eens en voor altijd goed het verschil ontdekken tussen het gebruik van freezerpaper en vliesofix.
En dan....waar te beginnen....een heerlijke drukke beurs......weinig tijd gehad om foto's te maken maar die zwerven gelukkig al ruim over het internet....
Dan maar over leuke ontmoetingen wanneer ik een rondje over de beurs maakte om even mijn benen te laten bewegen....
....en zij maken ook al zulke leuke ontwerpen...punchneedle....applicatie....rughooking....
....en met hen is het lastig dat we net elkaars taal niet spreken.....maar altijd leuk om elkaar weer te zien...
....en zij hebben zulke prachtige wollen stoffen.....
Zo, nu is de was aan de beurt, rest van de camper uitpakken en dan mag ik even achter mijn naaimachine gaan zitten. Ik heb er dus een maand niet achter gezetten.......erg toch??
Fijne dag!

7 opmerkingen:

Lida zei

Wat een fantastische maand heb jij gehad, vermoeiend maar ook heel bijzonder! Gave beursfoto's, zou best een keer daar willen rondlopen en thuiskomen met die mooie wollen stofjes! Fijne dag en veel plezier met je steekjes, groetjes
Lida

Anoniem zei

Wat een bezige bij, onvermoeibaar precies. Leuk weer een verhaal te lezen. Ga toch eens naar je site om te kijken of ik niets kan kopen, want die klok...ja ja die staat mij reuze aan. Leuke dag nog en have fun! Lieve groet, Marina

Judith zei

Wat een heerlijk blog! En wat een drukke tijd, nu dan maar even lekker zitten mijmeren!

miekequilt zei

Tjongejonge, wat een drukke maand. Fijn dat je bij je dochter was. Nu ff bijkomen!!

Anoniem zei

Nepal is inderdaad een prachtig land en zulke aardige mensen. Ben er 40 jaar geleden 4 weken geweest en heb er, steeds vanuit Katmandu, verschillende plaatsen bezocht en een trektocht gemaakt.
Maar kan me voorstellen dat het een enerverende reis was. En dan gelijk terug weer door. Hoop dat je nu een beetje kan bijkomen. Ik gun het je.
Gr. Lenny

ann vanherle zei

Kan me er iets bij voorstellen om je dochter even terug te kunnen knuffelen als ze zo ver weg wonen

Marijke zei

Wat een heerlijk reisverslag!
fijne dag,
groetjes van Marijke