dinsdag 10 mei 2016

Lekker bezig....

....met van alles en niks!
Een leuke lesdag gehad waarbij de dames aan de slag gingen met het maken van dit leuke zomerse label. Lekker prutsen met freezerpaper, kleine stukjes stof, kleine steekjes en ondertussen gezellig kletsen, cake snoepen en wat drinken. Ach zo vliegt een ochtend voorbij hoor! 's Middags bezig geweest met de nieuwe mini van de maand. Kleuren kiezen, stukjes snijden en nog eens die lastig binding goed zien te krijgen.
Een stapeltje stof geeft weer stof tot nadenken, piekeren, tekenen, proefje maken, opnieuw beginnen en nu heel tevreden zijn.
Prutsen met kartonnetjes, kleine onzichtbare steekjes maken en zo een lap hebben voor.....
Maar ook werken in de tuin hoort bij deze tijd. Och mensen wat groeit het onkruid toch hard.....groeide mijn geld boom maar zo! En genieten doen we ook van de tuin. We hebben er al lekker in gezeten, de kleinkinders er al lekker in gespeeld en we genieten van de prachtige blauwe regen. Binnenkort hier maar eens de BBQ aansteken.
Genieten ook van de foto's die binnen komen van het quiltje waarin ik les heb gegeven in Nantes. Ik heb nog even de webwinkel bijgewerkt en daar staat het patroon nu ook in. Kies een mooie rand en maak de berenpoten van allerlei restjes. Heerlijk dat wikken en wegen met stofjes.
Ook het feestpatroon staat nu in de webwinkel. Het patroon heb ik ontworpen omdat we dit jaar 20 jaar bestaan. waar blijft de tijd? Het patroon is te koop of  je krijgt het gratis wanneer de bestelling boven de 15 euro is. Het is een speldenkussen met achterop een hart voor je schaartje en je naalden. Bovenop de bellen en het geheel staat op 2 klossen. En is de spreuk geen waarheid als een koe? Ga maar eens even achter je naaimachine zitten of wat snijwerk doen, je kijkt op en je bent een paar uurtjes verder.
Het lesseizoen stopt nu even maar er is nog wel elke 14 dagen een ochtend naailes. Kleding naaien en repareren.....leuk om te leren, leuk om te doen. Mail maar naar els@bobbin.nl als je er ook zin in hebt. De data staat in de zijbalk.
Fijne dag!

Geen opmerkingen: