dinsdag 17 mei 2016

Naald & Draaddag

Op 11 juni a.s. is het weer zo ver!! Een super gezellige Naald& Draaddag van 11.00- 15.00 uur. Deze keer bij vriendin Liezbeth in Hellevoetsluis, Opzoomerlaan 120.

Een super leuke dag waarbij je lekker kunt snuffelen bij Thistles die leuke eigen ontwerpen heeft, garens en borduurstoffen, bij Agnyt die leuke (machinaal) geborduurde cadeau's verkoopt en Bobbin met de patronen en lapjes. Natuurlijke zorgen wij weer voor leuke aanbiedingen en uitverkoopjes.
Neem een borduurwerk of quilt mee, hangt die op in de tent en maak kans op een leuke prijs. Iedereen mag zijn/haar stem uitbrengen.
Er zijn weer leuke pakketjes, speciaal ontworpen voor deze dag, te koop waarmee je direct aan de slag kan gaan. Neem dus je naai/borduurgerei mee. We hopen op een lekker weer dus neem ook een stoel mee zodat je heerlijk een eigen plekje kan zoeken in de zon of onder een boom. Koffie/thee en lekkers, daar zorgen wij weer voor! (neem wel je eigen lunchpakketje mee) Heerlijk een dag kletsen met gelijkgestemden, snuffelen en een steekje prikken. Ik zeg: de ideale dag!!
Tot Dan!

2 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Mmmm, zou zo maar eens kunnen Els!

Anoniem zei

Heel gezellige dag de 11e. Kan helaas niet, ben dan in Noord-Groningen om daar het Quiltfestival te bezoeken.
Groetjes, Lenny v.d. Linden