woensdag 1 juni 2016

Bijna zover...

Bijna is het zover en is er weer de gezellige Naald & Draaddag. Deze keer in Hellevoetsluis. 
Gezellig snuffelen bij Thisles (www.thisles.nl) naar nieuwe borduurontwerpen, stoffen en/of garens.
Ook is Agnyt er weer met haar leuke (machinaal) geborduurde cadeaus. Handdoekjes, slabben en weet niet (nee echt weet ik het niet meer, ik weet nog hoe leuk het er uit ziet, handdoekjes met klosjes garen enz.) meer wat allemaal. 
Daarnaast is ook Marjan dit jaar van de partij: http://m-jan-design.nl/Home.html kijk maar eens bij haar wat een leuke, aparte spulletjes. En, natuurlijk ik....haha, ook ik ben er met mijn patronen en kits.
En.....met nieuwe stoffen. Deze week aangekomen vanuit Amerika. o,o wat ben ik er blij mee!! De ontwerpen gieren door mijn hoofd, hyperdepieper ben ik er van. Natuurlijk zal ik er wat van af snijden en meenemen. Ik wil echt niet al dit lekkers voor mezelf houden!
En zoals elk jaar, hebben we ook nu elk weer een nieuw ontwerpje gemaakt. Wanneer je er zin in kan je dezelfde dag er nog mee aan de slag. Zorg dat je naai en borduurgerei bij je hebt, breng je lunch mee en een makkelijke stoel en maak er een gezellig daagje uit van. Wij zorgen dat er voldoende te drinken is met wat lekkers er bij. Natuurlijk is het ook goed wanneer je je eigen werkje meeneemt. Gezellig weer even (bij)kletsen met mede patchworksters en borduursters.
Ik kruip nog even achter de geraniums om de lapjes te gaan snijden.
Tot zaterdag 11 juni van 11-15 uur!!

Geen opmerkingen: