dinsdag 16 augustus 2016

Veel te zien!

Want ik heb niet stil gezeten! Genieten van het weer, een korte vakantie met de kleinkinderen, een leuk breiwerk en een heerlijk boek met daar tussendoor steekjes aan mijn patchwork!
Vandaag dus maar eens de webwinkel bijgewerkt, niet bepaald het karweitje waar ik naar uit zie maar broodnodig. Hihi, ik en computers zijn geen beste vriendjes.
Om te beginnen deze nieuwe mini van de maand. Heerlijk veel verschillende stukjes stof...dat betekent wel dat we nu bijna niets meer weg kunnen doen!! Een heerlijk werkje  en soms is het gewoon jammer wanneer iets klaar is.
Ook dit seizoen staan er op de patronen extra ontwerpjes.
Deze keer een handig tasje.....jullie weten dat ik daar dol op ben! Lekker prutsen met de stofjes....zal ik deze....of neem ik die....en wat ga ik in het tasje stoppen, breiwerkje....nou ja, er past geen trui in maar wel sokken op de pennen. Of een borduurwerkje....of....
Hier een blik op de zijkant. Het tasje is 10 breed en 20 x 20 cm aan voor- en achterkant. Door de manier van afwerken blijft het tasje ook staan en zakt het niet in elkaar, ook niet als er niets in zit.
Lid worden van de club kan weer en ook deze keer komen de patronen ZONDER verzendkosten naar je toe.
Op 2 september beginnen we weer hier in het Atelier met de les Mini van de Maand. Gezellig met elkaar aan de slag, kijken welke kleuren de anderen gebruiken en welke veranderingen ze maken. Onder het genot van een heerlijke plak cake. Mail els@bobbin.nl als je mee wilt doen. De lessen zijn inclusief het patroon.
Hier de ingang naar het Atelier, er naast staat mijn stoel waar ik lekker in zit te werken, soms loop ik het Atelier binnen om even achter de naaimachine te werken. Een heerlijke plek!
En dit is al weer voor de Stitcheryclub. Ach ja, alles gaat weer beginnen en o wat is dat leuk!
Terwijl ik aan deze bezig was kwam er een ideetje voor de QuiltKwebbelclub. 
En donderdag (18 augustus) beginnen weer de naailessen hier in het Atelier. Er groeien jurken, broeken, kinderkleding, er worden ritsen ingezet en polosluitingen geoefend. HEERLIJK!! Ook hier is nog plaats. Info els@bobbin.nl
Zo, nu ga ik verder met de voorbereidingen voor de beurs in de Elzas want voor we er erg in hebben zitten we alweer in september,
fijne dag!

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk wat je allemaal laat zien Els, vooral die tas is erg mooi. Groetjes Wilma