woensdag 7 september 2016

Leuke ontwikkelingen!

Ach, van alles is er gaande!
Deze gezellige Country Santa mag voor het eerst mee naar St. Marie aux Mines. Al weer voor de 14e keer staan we daar met een stand. Deze keer op een andere plaats H54, beetje grotere stand dus de spulletjes staan nog mooier! Altijd weer een hele (leuke) klus om alles te verzamelen en hopelijk niets te vergeten. Gelukkig is Arie een meester in het inpakken en past het elk jaar weer in onze camper. Geen handwerkje vergeten natuurlijk want in de avonduren is het heerlijk om wat te ontspannen met een haak;brei of naaiwerkje.
En deze mogen ook weer mee! Wanneer we weer terug zijn geef ik ze een leuk plekje in de keuken. De maand september is dan al weer halverwege en we komen dan in gezellige herfstsferen. Voorlopig is het nog genieten van deze mooie nazomer. Vanmorgen, bij het opstaan, hing er een prachtige nevelsluier over het land, PRACHTIG!
Om de foto's sfeer te geven doen we soms gekke dingen: het laten sneeuwen in de zomer bijvoorbeeld! Wat hebben we er een pret om gehad. Kleindochter Nikki (6 jaar) heeft deze foto gemaakt. best goed gedaan vind ik.
Uiteindelijk ziet de foto er zo uit. Een nieuwe tochtrol met de naam: FUN! Sneeuwpret hebben deze kerels volop! We hebben er ook een kit bij, prachtige zachte flanel stof. Jullie zien dat ik al weer in de sneeuwmannen mood ben.....

Oke, nog een nieuw ontwerp. Deze is al weer van een poosje geleden. Samen met vriendin Liezbeth (www.thisles.nl) hebben we deze doorkeeper gemaakt. De dekjes zijn wisselbaar, appliceren, borduren en punchen. Kies er 1 of maak ze allemaal! Dit patroon heeft ook in het tijdschrift Primitive Quilts and Projects gestaan. Het was een leuke samenwerking met de zussen Jenifer en Gretchen.
Zucht......als een dag toch eens 48 uur zou hebben.....
Fijne dag!


4 opmerkingen:

Clare zei

What a lovely way to change the sheep`s covers.:) I have my threads,fabrics kitted up,but yet to start. Maybe a while as new grandson with his parents maybe staying a week or two while their flat is being redecorated. Ezekiel came early so things are not quite ready. Happy Stitching.

Marleen zei

leuk allemaal weer. Veel plezier in frankrijk!

Reyes ♥El telar de mi abuela♥ zei

Guauu...sus diseños son fantásticos y maravillosos.
Saludos desde Tenerife

miekequilt zei

Veel plezier in SMM. Hopelijk zijn we volgend jaar weer van de partij. En dan komen we zeker bij je kijken.
Goede reis!!