zaterdag 25 februari 2017

Een reis met een bijzonder staartje....

Heerlijk met de jongste op bezoek geweest bij de oudste in Nepal

Samen gegeten, (bij)gekletst,  samen gelachen....
samen mooie plekken bezocht, kortom, samen genoten! We kunnen er weer even op teren!
De terugreis verliep voorspoedig en we hadden geen last van het (restje)storm. Koffers kwamen snel dus nog even een broodje eten voordat we met de trein richting huis zouden gaan. Brrrrr wat koud hier, zeker wanneer je net uit de 27 graden stapt. Dus vest aan gedaan....
....tas even afgedaan.....en vergeten weer om te doen. Op naar de trein die gelukkig al snel kwam want het was zo koud op het perron. Plekje gezocht voor ons en de koffers en gelukkig een zitplaats gevonden.....oeps waar is mijn tas nu? Tas met Ipad, portemonnee, paspoort, telefoon en treinkaartjes! O jee, laten staan op het bankje bij Schiphol!! Snel er uit om te zoeken.....deuren waren al dicht en de trein begon te rijden.....Gelukkig was er al snel een conducteur die meteen met Schiphol ging bellen. Ik zag er zeker nog al ontdaan uit want de man stuurde ons naar de 1e klas! Daar kwam hij even later koffie voor ons brengen en waren ze op Schiphol naarstig opzoek naar de tas.

Even later bleek de tas afgeleverd te zijn door een eerlijke man, kregen we vrijkaartjes voor de trein terug naar Schiphol, was het geregeld dat we in de Thalys konden stappen en kreeg ik ook nog eens een bloemenbon voor de schrik!! Oeps Els!!! Beter opletten de volgende reis!! Maar HULDE aan de NS voor de snelle en goede service!! Ze verdienen een WARME douche!!!
Thuis wachtte een nieuwe serie stoffen.....
....ga ik verder met het nieuwste ontwerp dat bijna klaar is........
....kijk naar de video die wij hebben gemaakt voor Quiltmania bij het quiltje dat in nummer 22 van Simply Vintage staat: filmpje en applicatie uitleg...
Fijne dag!

7 opmerkingen:

BezigeBijMirjam zei

Geweldig dat je met jongste naar oudste bent geweest in Nepal. Een hele andere cultuur, veel kleuren en geuren. Zelf ben ik niet in Nepal geweest. Ooit zouden we gaan met de kinderen, maar dat werd uiteindelijk ivm het regenseizoen toch een andere reis. Wel ben ik met mijn man in India geweest. Mooie reis, ondanks de armoede die je natuurlijk ook overal treft, en we hebben het voor mij mooiste gebouw gezien, de Taj Mahal in Agra.
Wat een schrik zeg, toen je ontdekte dat je jouw handtas niet meer had! En hoe keurig behandeld door de NS! Gelukkig voor jou dat er ook nog eerlijke mensen zijn.
Fijn weekend!

Ineke zei

Wat een schrik, je handtas met van alles te vergeten, maar gelukkig kwam alles goed!!! En wat ontzettend leuk om zo'n reis te maken om naar je oudste te gaan, samen met je jongste. Zag af en toe prachtige foto's voorbij komen op facebook.
Fijn weekend

Janny Verkuijl Bloem zei

Fijn die tijd met de meiden
Maar wateren schrik jo. En wat een service. Nou gelukkig alles weer geregeld kun je weer met frisse moed aan je ontwerpers werken
VeeL plezier er mee.

Anoniem zei

Je krijgt toch bijna een hartverlamming van de schrik. Maar wat een super fijne behandeling kreeg je van de NS. Gelukkig zijn er nog eerlijke mensen en positieve service van de NS. Nu teren op je mooie herinneringen. Groetjes Wilma

Yvonne zei

Dat had een naar einde kunnen worden van een mooie reis! Wat een fijne service en gelukkig dat je tas was gevonden!

Anoniem zei

Wat is het een prachtig land Nepal. En heel fijn dat jullie met elkaar zo genoten hebben. Maar wat een geweldige service van de NS, fantastisch. Dit mag ook wel eens vermeld worden, want het is vaak zo veel negatiefs over de NS. Helemaal fijn dat tas, inclusief inhoud terug gevonden is.
Kan me voorstellen dat jullie het nu koud hebben. Sterkte met weer wennen aan dit weer.
Groetjes, Lenny

Ik ben Esther zei

Poeh heey wat schrikken tas met alles laten staan! Gelukkig van die eerlijke meneer zeg en de service van de NS!! Dat heb ik wel anders mee gemaakt met de NS. We , mijn zoon en ik werden door de NS als misdadigers behandeld toen wij met de trein mee moesten en de kaartjes naar Amsterdam kwijt waren. We moesten op tijd in Amsterdam zijn voor de Thalys naar Parijs maar daar hadden ze lak aan, we werden bijna de trein uitgezet met koffers rollator en al! Op t laatste nippertje liep t nog net anders maar wat een stress, ik was compleet van streek!! Geen leuk begin van de vakantie, dus het kan ook anders. Gelukkig had jij wel leuke NS medewerkers!!!
Groetjes Esther