donderdag 16 maart 2017

de ZON!!

Daar is de zon! Nu al een paar dagen en ik krijg de lentekriebels!
Dus alle sneeuwmannen verbannen naar de kelder,....spons, zeem en een emmer water en de ramen een lekkere beurt gegeven. Alles blinkt en glimt weer. Dan begint het leuke werk: gezellige mandjes, schaapjes en bloemetjes neergezetten.
M'n oude puddingvorm voorzien van blauwe druifjes en wat mos uit de tuin. Daar groeit het rijkelijk (tot groot verdriet van Arie)en is het makkelijk om er wat uitplukken en de bolletjes mee te versieren.
Meteen maar in de keuken wat nieuwe plantjes en bolletjes in de melkkannetjes gedaan. Genieten!

Buiten zijn de violen ook uitbundig aan het bloeien, grote paarse bloemen! Elke keer wanneer ik mijn huis uitstap naar het Atelier zie ik ze en elke dag komen er meer en worden ze groter. Zij genieten duidelijk ook van de zon!
In het Atelier staat de bak met vele nieuwe stofjes. HEERLIJK!!! Arie heeft er een mooie constructie van gemaakt die makkelijk uit elkaar te halen is. Zo kan dit volgende maand gemakkelijk mee naar de beurs in Nantes.
Daar krijg ik dan ook weer mijn quiltje en doos terug. Deze staan nu in de nieuwste Simply Vintage nr 22. Wat hebben ze er weer een mooie layout van gemaakt. Och ik ben toch zo dol op dit blad. Ik heb ze al vanaf nr 1 en kijk en maak er regelmatig iets uit.
Maar goed, genoeg gekletst...het is tijd om aan een nieuw ontwerpje te beginnen. De tekening is klaar, stofjes uitgezocht en er kan genaaid worden.
Dit is het nieuwste ontwerp voor de Mini van de Maandles en club. De leden die het patroon per post ontvangen moeten nog een poosje wachten, de dames die meedoen met de les kunnen er volgende week aan mee aan de slag. Heb je ook zin om eens een les hierin te volgen? mail me voor meer info. 
Fijne dag!


5 opmerkingen:

Wilma Kuin zei

Wat een heerlijk verhaal!! Leuk om de bolletjes in te doen zeg!!

Anoniem zei

De sneeuwmannen naar de kelder. Wanneer je veel ruimtes hebt, heb je ook veel spullen. Dat heb ik gemerkt bij het opslaan van onze spullen tot de verhuizing in april 2017. Maar heerlijk die lente met al die bolletjes, viooltjes en uitbottende knoppen. Ik houd van dit jaargetijde. Groetjes Wilma

Yvonne zei

Heerlijk...winter er uit en de zon, bollen en lente erin! We zijn er allemaal aan toe.....

Marleen zei

lekker hè dat mooie weer. Ik heb al m'n kippetjes weer tevoorschijn gehaald vandaag. Zal er eens mooie plekjes voor zoeken, fijne dag, Marleen

Lianne van der Lint zei

Goed idee! Alleen hier geen zonnetje....