maandag 1 mei 2017

Mei!

En zo is het al mei!
De afgelopen tijd zijn we naar de Beurs geweest.
Ruim 800 km van huis! Jeemig wat een trip. Niet over nadenken Els, stap in de camper en gaan! Gelukkig was het droog, namen we WEER de verkeerde afslag......kwamen we in een file terecht......en waren rond 19.00 uur op de camping in Nantes. Moe en voldaan dat er geen rare dingen waren gebeurd.
Om de beurt een stuk rijden, regelmatig stoppen om de benen te strekken en een kopje thee te drinken.
s'Avonds prikken we altijd nog een steekje, maken we een korte wandeling en gaan theeleuten bij onze Nederlandse vrienden. De beurs zelf.....druk...leuk...GEWELDIG!! Op Facebook en diverse blogs was/is er al van alles te zien. Op de site van hen is een filmpje over de beurs te zien en let goed op! Wij zijn 2 seconden in beeld! Geniet er van!
Hier thuis bloeit de Blauwe regen uitbundig...
...tiert het Fluitenkruid welig....
......genoeg om in een vaas te zetten.....
.....zit er nieuw leven in het vogelhuisje naast het Atelier....
...geweldig toch? Zo maar een leuk huisje gekocht en in de kast gezet en echtpaar Koolmees had er wel zin in!

....en beginnen we met nieuwe ontwerpjes uit te voeren/proberen. Tekenen, knippen, opnieuw beginnen en uiteindelijk tevreden het afmaken. 
Maar eerst is het de week voor de kleinkinders. Die hebben vakantie en reuze zin om te komen logeren. Morgen bijt Nikki het spits af. 
Die houdt van koekjes bakken........
Maar eerst komen mijn breivriendinnen voor een daagje breien en kletsen.
Muis is klaar....gebreid op naalden 0.8. Met twee brillen op kan ik het goed zien! Haha! Ze krijgt nog een schortje en de oogjes zijn wat te groot naar mijn zin. Morgen ga ik breien aan de beenwarmers want kletsen en zo fijn breien met 2 brillen op...nee dat gaat niet!
Fijne dag!


8 opmerkingen:

belarmina zei

Els gracias por compartir estas fotos bonitas.
buena semana

quilting Jeannet zei

Heerlijk Els, het lijkt wel het leven op ons minilandgoed! alleen bloeit mijn blauwe regen nog net niet, staat op barsten, het fluitenkruid staat hier ook in een pot, en de vogels nestelen in het huisje aan de veranda, wat kan je tochgenieten van het buitenleven!

Janny Verkuijl Bloem zei

Weer een gezellig blokje. Lekker genieten van de kleintjes die intussen al niet zo klein meer zijn. Maar wel steeds gezelliger. Morgen een fijne brei en kletsnat. Xx

Janny Verkuijl Bloem zei

Moet wel kletsdag zijn. En droog.

Yvonne zei

Hele mooie sfeer foto's gezien op diverse blog's van Nantes. Een hele reis zo heen en terug en dan de lange dagen daar.
Geniet heerlijk deze week met kleinkinderen......altijd gezellig!

Ineke zei

Wat woon je daar mooi!

quiltingmieke zei

Piep heerlijk weer gewoon van je eigen huis genieten, de natuur en lekker freubelen.. knuf

New Health Arena zei

I am very interested and impressed to visit this site. This is a very informative article. I like it. It's always exciting to read through articles from other authors and use something from their sites. Thanks to author for sharing this.For any health tips please visit New Health Arena