maandag 12 maart 2018

ruiken jullie het??

Ruiken jullie het ook? De lente is in aantocht!!
Naast onze schuur staan een paar pollen narcissen. Dankbaar knip ik, zo nu en dan, een paar bloemen af voor binnen. Eigenlijk ben ik er nog niet uit of ik ze lekker vind ruiken of juist vind stinken. Maar vrolijk staat het wel!
Ik had al veel sneeuwmannen naar hun zomerdomein gebracht en nu zijn de laatsten aan de beurt. Nou ja, zonder sneeuwmannen kan ik niet dus er blijven er altijd wel een paar staan. Hier in onze keuken heb ik een vrolijk zomerlopertje gelegd. Laatst gemaakt toen mijn moeder hier logeren was. Het komt uit de Simply Vintage voorjaar 2014. Heel leuk om aan te werken.
Naast het patchen ben ik heerlijk aan het haken! Uit het Kabouterboek van Christel Krukkert. Niet met naald 2,5 maar met naald 1,5 en dun katoen garen waardoor de kaboutertjes klein worden. Zo schattig om te doen!! Zoooo moeilijk om te stoppen!!
Leuk om weer plannetjes te maken voor de komende maanden. Gaat het er dan toch van komen om eens de Apeldoornse vierdaagse te lopen?? Kletsen, koken, kletsen, datum vastleggen, eten, kletsen en de afwas aan ijzeren Saar over te laten!! 
Of ik nog aan patchwork toekom? Ja joh...kijk...dit is het laatste ontwerp wat bijna klaar is. Zo weer verder met het andere nieuwe ontwerp en dan.....och, mijn hoofd staat nooit stil.

Deze is wel al helemaal klaar: BLOMPOTTE een vrolijk miniquiltje. Ik heb er een klein gordijntje bijgemaakt. Leuk voor een schuurraam, leuk als rand onder- of bovenaan een groot gordijn, een rand langs een tafelkleed.....Ik stop! Ik ga een kop koffie nemen en dan de ideetjes die in mijn hoofd zitten vorm geven!!
Fijne dag!

3 opmerkingen:

Truus zei

Oh Els zo'n mooi gordijn in de schuur hangen! !!Wat jammer want niemand kan het dan bewonderen.
Nee aan een tafelkleed en dan heerlijk buiten zitten --dat moet binnenkort vast wel lukken.
Gezellige dag en succes met je plannen
groetjes, Truus uit Drenthe

Yvonne zei

Enig die bijpassende gordijntjes!
En ja.....je ruikt de Lente.....kan niet wachten tot alles weer groeit en bloeit!

Anoniem zei

Helaas Els, komend weekend even een dipje que voorjaarsweer. Als het zonnetje maar lekker blijft schijnen. Leuk gordijntje zo. Hoop dat je er vanuit je huis op kijken dan en het zo zelf nog kan zien. Heel veel succes met het vorm geven van de ideetjes die in je hoofd zitten. Groetjes, Lenny